Winterstalling - JF Yachtpainting Heeg de ervaren jachtschilders van friesland - JF Yachtpainting Heeg-de jachtschilders van friesland, kwaliteit in jachtschilder werk en jacht onderhoud

Zoeken
Ga naar de inhoud

Hoofdmenu:

Winterstalling - JF Yachtpainting Heeg de ervaren jachtschilders van friesland

Zoekt u voor komende winter een veilig onderkomen voor uw kostbare bezit? Bij ons heeft u de mogelijkheid om uw schip tot 17 meter lengte
en met een maximum gewicht van 35 ton, veilig en verwarmd te stallen.

Wij nemen u alle zorgen uit handen, een ervaren medewerker hijst uw schip uit het water, wast de gehele buitenzijde, spuit eventueel uw onderwaterschip schoon en zet de boot vakkundig op een stalen bok.
Vervolgens transporteren wij de boot met een speciale zogenaamde  botenkar naar de winterstallingshal op ons terrein.

De winterstallingsperiode loopt in principe van maart tot en met oktober van elk jaar, afwijkende af- en aanleverdata zijn in overleg altijd mogelijk.
Ons all-in tarief van 37 euro exclusief BTW voor de winterstalling is inclusief in- en uit het water kranen, het opbokken van de boot, bokhuur en rangeerkosten.
U betaalt eenmalig per schip een milieutoeslag a 45 euro exclusief BTW.
Voor overige verwijzen wij u naar het linkermenu of neem vrijblijvend contact met ons op.

Het is uiteraard mogelijk om tijdens de stallingsperiode op afspraak toegang tot uw schip te krijgen. Wilt u zelf werkzaamheden uitvoeren aan uw schip, dan bieden wij de mogelijkheid om een ruimte in onze werkplaats te reserveren. Zo blijven de schepen en de stallingshal schoon en veilig. U kunt er ook voor kiezen om eventuele werkzaamheden door een professional van ons bedrijf te laten uitvoeren, wij zijn u graag van dienst.
Houdt u onze website in de gaten voor scherpe met betrekking tot het onderhoud van uw schip in combinatie met winterstalling.


 
Copyright 2017. All rights reserved.
Terug naar de inhoud | Terug naar het hoofdmenu