Totaal jachtonderhoud- JF Yachtpainting Heeg de ervaren jachtschilders van friesland - JF Yachtpainting Heeg-de jachtschilders van friesland, kwaliteit in jachtschilder werk en jacht onderhoud

Zoeken
Ga naar de inhoud

Hoofdmenu:

Totaal jachtonderhoud- JF Yachtpainting Heeg de ervaren jachtschilders van friesland

Door een nauwe samenwerking met collega watersportbedrijven in de buurt kunnen wij de klant een totaalpakket bieden. Wat zijn nou precies de voordelen daarvan?

Onze ervaring
Onze ervaring leert, dat het uitbesteden van werkzaamheden aan verschillende onafhankelijke aannemers, voor de consument vaak leidt tot hogere kosten, als onoverzichtelijk wordt ervaren en ineffecient werkt. Daarnaast is het planmatig bijna onmogelijk in goede banen te leiden omdat ieder bedrijf zijn eigen planning hanteert. Met meestal een flinke uitloop in de oplevering, teleurstellingen en de nodige stress tot gevolg.

Een boot moet ontspanning geven..
Deze regelstress nemen wij graag van u over.
N
aast alle voorkomende werkzaamheden in ons vakgebied kunnen wij desgewenst, onder andere, groot- en kleinschalig timmerwerk en motorische en technische installaties laten aanleggen,onderhouden en repareren. Maar ook het reinigen van tenten, zeilen en stoffering of het vervaardigen of repareren ervan kunt u aan ons toevertrouwen. Uitgevoerd door onze betrouwbare en vakbekwame partners op diverse vakgebieden die ervoor zorgen dat wij tevreden klanten hebben en houden. Onze rol hierbij is controleren en begeleiden.
Wij kunnen dagelijks met deze collegabedrijven overleggen op de werkvloer en direct schakelen wanneer dit nodig is, daarnaast is het zo dat onze eigen werkzaamheden vaak ook beter in te plannen zijn en naadloos kunnen aansluiten op de planning van onderaannemers. Dat werkt prettig en efficient, ook voor u. Daarnaast scheelt het onnodige kosten als dubbel kranen, rangeren, opslag, montage enz.

Wij regelen alles..
Een helder advies en prijsopgave vooraf is standaard, evenals een overzichtelijke verzamelfactuur.
Het enige wat de klant behoeft te doen is vooraf een inventarisatie te maken van de eventueel gewenste werkzaamheden, de rest regelen wij.
Van offerte tot opdracht tot factuur. En bent u niet helemaal tevreden? Het is dan onze verantwoordelijkheid om te zorgen dat u wel tevreden wordt, en blijft. En daar staan wij voor, want een tevreden klant is doorgaans ook een vaste klant.

Bijkomend voordeel..
Een ander, niet onbelangrijk detail is, dat wij de vergoeding voor het eventueel offereren, regelen en plannen van dergelijke extra opdrachten, door middel van een vastgestelde ondernemerskorting, direct van onze collega watersportbedrijven ontvangen. U betaalt dus niets extra voor onze service en niets meer dan wanneer u zelfstandig opdrachten laat uitvoeren door deze bedrijven.

Tot slot
Van het kranen van een boot, tot het maken van een RVS reling. Van het reinigen van een buiskap tot het compleet refitten van een 16 meter kotter, van schilderwerk tot timmerwerk. Bij JF Yachtpainting Heeg verwelkomen wij u graag als klant, wat de opdracht ook is. Wij ontzorgen, managen en adviseren en zijn als mede-watersportliefhebber pas tevreden als onze klanten dat zijn.

 
Copyright 2017. All rights reserved.
Terug naar de inhoud | Terug naar het hoofdmenu