Schadeherstel & Spotrepair - JF Yachtpainting Heeg - de ervaren jachtschilders van friesland - JF Yachtpainting Heeg-de jachtschilders van friesland, kwaliteit in jachtschilder werk en jacht onderhoud

Zoeken
Ga naar de inhoud

Hoofdmenu:

Schadeherstel & Spotrepair - JF Yachtpainting Heeg - de ervaren jachtschilders van friesland

Heeft u een vervelende aanvaring gehad, een brand aan boord of hebben vandalen schade aangericht?  Een vervelende situatie!
Zelfs de kleinste kras of deuk kan al snel een ergenis worden, daarnaast is het in sommige gevallen nodig om de ondergrond opnieuw te beschermen met de juiste verflaag dikte om erger te voorkomen.
Gelukkig is in de meeste gevallen een schade aan gelakte of geverfde oppervlakken onzichtbaar te herstellen.

          

Ter plaatse kunnen wij beoordelen of de betreffende schade plaatselijk hersteld kan worden middels spot-repair en u meteen een richtprijs geven. Uw schip behoeft in de meeste gevallen niet eens uit het water.
Is de schade echter aanzienlijk, bijvoorbeeld schade aan de constructie of lekkage en is het daardoor noodzakelijk om uw schip uit het water te halen, krijgt u van ons altijd een vrijblijvende offerte vooraf.


Neem voor een deskundig en vrijblijvend advies met betrekking tot kleine en grote schade aan in- en exterieur contact met ons op. Met ons netwerk van ambachtslieden is menig reling, mast en interieur onzichtbaar in ere hersteld.

Direct een schade melden en een vrijblijvende offerte ontvangen?  Klik hier


 
Copyright 2017. All rights reserved.
Terug naar de inhoud | Terug naar het hoofdmenu