Poetsen & Polijsten - JF Yachtpainting Heeg - de ervaren jachtschilders van friesland - JF Yachtpainting Heeg-de jachtschilders van friesland, kwaliteit in jachtschilder werk en jacht onderhoud

Zoeken
Ga naar de inhoud

Hoofdmenu:

Poetsen & Polijsten - JF Yachtpainting Heeg - de ervaren jachtschilders van friesland

Door de zon en andere weersinvloeden kan de gelcoat van uw schip uiteindelijk zijn glans verliezen of een verflaag compleet verkrijten. Een dof uitziende boot is het gevolg.
Het is dus van belang  om uw kostbare bezit goed te beschermen tegen deze invloeden.  Door een oplosmiddelarme was te gebruiken blijft de glans langer behouden en is uw schip langer beschermd. Uiteraard kunnen wij dit intensieve karwei voor u verzorgen, dit kan bij ons op de werf maar ook bij u op locatie.  Wij bieden daarnaast onderhoudscontracten aan, zodat u schip het hele jaar door schoon en glanzend klaar ligt om uit te varen. Vraag naar de mogelijkheden en scherpe tarieven.

Is de gelcoat van uw schip al dusdanig aangetast dat er met een gewone wasbehandeling geen acceptabel resultaat te verkrijgen is?
Waarschijnlijk kan enkel met een polijstmiddel de oorspronkelijke kleur en glans teruggehaald worden. Wij kunnen uw schip in de meeste gevallen er weer als nieuw uit laten zien, fijne krassen en beschadigingen verdwijnen als sneeuw voor de zon wanneer wij
uw schip met een polijstmachine behandelen. Deze polijstbehandeling wordt vervolgens gecompleteert met een wasbehandeling, en uw schip zal weer stralen alsof deze nieuw is.
"Wij werken uitsluitend met kwaliteitsproducten"  

Zijn bovenstaande handelingen echter niet afdoende en valt het resultaat tegen, is er altijd nog de mogelijkheid om uw polyester en stalen of houten schip in elke gewenste kleur over te spuiten. In het geval van diepe krassen,putjes, scheurtjes en deukjes is het overspuiten van uw schip wellicht een weloverwogen keuze.

Kijk voor meer informatie over het spuiten van interieur en exterieur onder spuiten&schilderen.
Of neem vrijblijvend contact met ons op en vraag naar de mogelijkheden.  


 
Copyright 2017. All rights reserved.
Terug naar de inhoud | Terug naar het hoofdmenu