Coaten & Plamuren - JF Yachtpainting Heeg - de ervaren jachtschilders van friesland - JF Yachtpainting Heeg-de jachtschilders van friesland, kwaliteit in jachtschilder werk en jacht onderhoud

Zoeken
Ga naar de inhoud

Hoofdmenu:

Coaten & Plamuren - JF Yachtpainting Heeg - de ervaren jachtschilders van friesland

Ook voor het coaten en strak maken van uw nieuwe casco of het opnieuw coaten en plamuren van gestraalde oppervlakken is JF Yachtpainting een betrouwbare partner.
Wij hebben jarenlange ervaring met de verwerking van vul- en rijplamuur van de meest gebruikte merken zoals AwlGrip, International, Boero en Hempel.
Het strak maken van een casco is meestal een aanzienlijke klus en een kostbare aangelegenheid. Om tot een mooie afwerking te komen, is het noodzakelijk om meerdere lagen plamuur aan te brengen. Enige ervaring en vakmanschap zijn bij een dergelijke klus dus niet overbodig.

Het is in ieder geval verstandig om van te voren goed af te spreken welke afwerking uw casco moet hebben. Wanneer de romp bijvoorbeeld een metallic afwerking krijgt, zal deze zo strak mogelijk geplamuurd moeten worden. Kiest u voor een matte afwerking dan zal vullen van de ergste deuken en het leggen van rondingen in de meeste gevallen al afdoende zijn. Uiteraard is het budget hierbij ook bepalend.

                    
                                             

De mogelijkheden zijn eindeloos en elk casco is weer anders, maatwerk is hierbij het toverwoord. Neem gerust contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken, de koffie staat klaar.

 
Copyright 2017. All rights reserved.
Terug naar de inhoud | Terug naar het hoofdmenu